Om oss

Kaparens Färg tillhör inte någon kedja eller inköpsorganisation. Vi väljer själva utifrån kvalitet och vad vi tror på så vi kan fortsätta att vara flexibla. Vill ni ha fackmässig hjälp och högkvalitativa produkter till bra priser så har ni kommit rätt. 

Nu

Idag drivs butiken av ägarna Moa och Patrik samt butikens ansikte utåt, Laura. Butiken ligger i ett hus som byggdes på 1700-talet vid Gathenhielmska reservatet. Kunderna brukar säga att det en hemtrevlig atmosfär när man kommer in. Våra kunder är yrkesmålare, gör-det-självare, bostadsrättsföreningar, hyresgäster mfl. som vill snygga till sitt hem, sommarstuga eller båt. Butikens fokus är färg i olika former. Hos oss kan du hitta färg för att färgsätta både ditt hem och dig själv!

Kaparens Färg AB startade som ett familjeföretag 1974 av Åke och Kerstin Johansson, när de bestämde sig för att trappa ner i början på 90-talet tog sonen Hasse och dottern Marita över. Efter att Marita trappat ner började Hasses fru, som också heter Marita, i butiken. I år firar färgbutiken 50år och drivs vidare av nya ansikten.